x

Fujifilm instax mini 8

€ 74,99

Omschrijving

Te koop bij Used Products Maastricht:

De Fujifilm Instax Mini 8 Instant is een compacte filmcamera die Fujifilm Instax Mini film gebruikt om instant credit card-formaat foto’s te maken. De Instax Mini 8 heeft een Fujinon 60 mm lens die kan scherpstellen tot een afstand van 60 cm. Een ingebouwde flitser en automatische belichting garanderen een goede belichting in verschillende lichtomstandigheden. Een optische zoeker met ingebouwde beeldlijnen is beschikbaar voor beeldcompositie. Een teller is ook aanwezig, zodat u altijd ziet hoeveel foto's u nog kan maken. Voor extra gemak werkt de Instax Mini 8 op twee AA-batterijen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop