x

Garmin Nuvi 140LMT

€ 49,99

Omschrijving

De Garmin Nuvi 140LMT brengt je in heel Centraal Europa van A naar B. Je ontvangt voor de levensduur van het toestel gratis kaartupdates zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Daarnaast ontvang je met de meegeleverde TMC-ontvanger altijd en overal gratis verkeersinformatie zodat je files en andere verkeersopstoppingen kunt ontwijken en altijd het snelst op je bestemming bent. De Garmin Nuvi 140LMT is erg makkelijk in gebruik door het simpele menu. Ook het navigeren gaat erg gemakkelijk dankzij de rijbaanassistent, de 3D-weergave van kruispunten en de duidelijke gesproken instructies.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop