x

Garmin Nuvi 3598 , in een nette staat (Elders voor €299,99)

€119,99

Omschrijving

Garmin Nuvi 3598 , in een nette staat (Elders voor €299,99)


De Garmin nüvi 3598LMT-D is een 5 inch (12,7 cm) navigatiesysteem met digitale real time traffic updates en een extra hoge resolutie scherm met zoommogelijkheden. Het heldere hoge resolutie touchscreen kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden en biedt altijd goed zicht, zelfs in velle zon. Dankzij Lifetime 3D Traffic Live en Lifetime Map Updates ben je voor altijd voorzien van de meest recente kaarten en real time verkeersupdates die gesproken je auto binnendringen.

Kenmerken:

Geavanceerd 5 inch navigatiesysteem voor in de auto
Scherm van 5 inch (12,7 cm) met hoge resolutie en ondersteuning voor zoomgebaren
Gedetailleerde kaarten van Europa* met gratis levenslange updates
Garmin Real Directions met Garmin Real Voice
Digitale verkeersinformatie met gratis levenslange verkeerswaarschuwingen
Spraakgestuurde navigatie, compatibel met Bluetooth en Smartphone Link
Duidelijk scherm met hoge resolutie
De nüvi 3598LMT-Digital heeft een scherm van 5 inch met hoge resolutie en ondersteuning voor zoomgebaren, zodat je de informatie op het scherm snel nader kunt bekijken. Dankzij de tweevoudige oriëntatiefunctie kan je het toestel in horizontale of verticale stand houden, waarbij de schermweergave automatisch wordt aangepast wanneer je het toestel draait.

Gedetailleerde kaarten met gratis updates
De nüvi 3598LMT-Digital is standaard voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa*. Met gratis levenslange kaartupdates zijn jouw routes altijd uitgestippeld op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Je kan gedurende de levensduur van het navigatiesysteem maximaal 4 keer per jaar kaartupdates downloaden zonder updatekosten en reclame.

Digitale real-time verkeersinformatie middels DAB+
Dankzij DAB komt de verkeersinformatie razendsnel binnen. Elke 30 seconden wordt de meest recente status bijgewerkt en is daarmee is DAB tot wel 10 keer sneller dan andere verkeersinformatieystemen zoals bijvoorbeeld RDS. Dat betekent dat de nüvi 2498LMT-Digital, wanneer je 120 kml per uur rijdt, ongeveer om de 500 meter verkeersinformatie kan ontvangen.

Digitale verkeersinformatie heeft een groter dekkingsgebied, dat ook knooppunten, snelwegen en hoofdwegen omvat. Waardevolle informatie op basis waarvan je kan beslissen of je de huidige route wilt blijven vervolgen of een andere route wil kiezen. Bijvoorbeeld bij een opkomende file die meer vertraging gaat opleveren dan 10 minuten. Digitale verkeersinformatie geeft uitsluitend verkeersinformatie en is geheel gratis. Je zit niet vast aan een abonnement en je hebt geen last van afleidende reclames.

Op de nüvi 3598LMT-Digital worden verkeerswaarschuwingen naast de kaart weergegeven, zodat uw routekaart altijd op het scherm blijft. Verkeersinformatie wordt ook gesproken. Garmin Traffic is spraakgestuurd, dus reageert op gesproken vragen.

Veilig spraakgestuurd navigeren
Geniet van de luxe van spraakgestuurde navigatie. De nüvi 3598LTM-D reageert intelligent op gesproken instructies terwijl je je handen veilig en vertrouwd aan het stuurwiel kan houden. Natuurlijk kan je ook nog steeds navigeren via het aanraakscherm.

Bluetooth-compatibel
Synchroniseer een toestel met Bluetooth-functionaliteit, zoals bijvoorbeeld een smartphone, met de nüvi 3598LMT-Digital om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker.

Uitgebreide visuele en gesproken aanwijzingen
Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat je elke afslag en elk knooppunt veilig kunt nemen. Als je de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan je moet nemen om de route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijg je extra aanwijzingen.

Meer informatie in een oogwenk
De nüvi 3598LMTD geeft de maximumsnelheid, huidige snelheid en zo nauwkeurig mogelijk de aankomsttijd weer. In een oogopslag kan je de naam van de straat zien waarin je rijdt. Ook waarschuwt hij wanneer je een schoolzone nadert en het verstandig is om snelheid te minderen.

Toestelbeheer up-to-date met één druk op de knop
Gebruik Garmin Express om de nüvi up-to-date te houden. Met Garmin Express kan je eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overdragen, en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop