x

Garmin vivoactive 3, zwart met rvs rand en zwarte siliconen polsband | nwpr 209 euro

€ 129,99

Omschrijving

Dé smartwatch voor de sportieveling met 15+ sportapps en Garmin Pay contactloos betalen. Geschikt voor Android, iOS & Windows

Productbeschrijving
Met de vívoactive® 3 heb je jouw workouts altijd bij de hand! Deze stijlvolle GPS-smartwatch met
polshartslagmeting is uitgerust met meer dan 15 voorgeïnstalleerde sport-apps voor yoga, cardio, krachttraining, hardlopen, zwemmen, golf en meer, dagelijkse activity tracking functies en ingebouwde GPS voor het vastleggen van alle gegevens. Zo kun je actief zijn wanneer je dat wilt. In de Garmin Connect™ online community kun je met behulp van handige grafieken jouw persoonlijke resultaten zien, meedoen aan wekelijkse uitdagingen en workouts creëren en
downloaden.
Dankzij polshartslagmeting kan bovendien jouw VO2 max en dagelijkse stressniveau worden gemeten. Maar dit horloge is niet alleen een sportieve partner. Je blijft altijd op de hoogte dankzij de smartphone meldingen op het display.
De vívoactive 3 beschikt daarnaast over de nieuwe Side Swipe™ interface waarmee je snelle toegang hebt tot widgets en menu’s.
Contactloos betalen in de toekomst? Met Garmin Pay™ Ready is dit mogelijk. Je kunt de
portemonnee in de toekomst thuislaten en betalen met je horloge. Je komt dus niet alleen stijlvol voor de dag, maar deze complete smartwatch helpt je ook jouw doelen te bereiken en jouw fitheid en dagelijkse stressniveau bij te houden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop