x

Ghost Recon wildlands - Xbox One game

€ 8,99

Aantal:

Omschrijving

Tom Clancy's Ghost Recon - Wildlands
Tom Clancy's Ghost Recon - Wildlands is de allereerste militaire shooter die je alleen, of met vier spelers speelt, in een gigantische en gevaarlijke wereld die constant in beweging is.

Bestrijd het drugskartel
Bolivia, een paar jaar van nu. Dit prachtige Zuid-Amerikaanse land is nu de grootste producent van cocaine ter wereld. Het machtige en medogenloze Santa Blanca drugskartel heeft het land veranderd in een narco-staat, wat leidt tot wetteloosheid, angst, onrecht en geweld. Het kartel is hard op weg om een belangrijke speler in de onderwereld te worden en vormt een gevaar voor de hele wereld.

Een grootschalige oorlog is niet het antwoord. Een nauwkeurige, stille en dodelijke aanpak is de enige manier om deze ziekte te stoppen. De Ghosts, een elite US Special Forces-team, worden achter de vijandige linies gestuurd om chaos te creëren, te destabiliseren en uiteindelijk het bondgenootschap tussen het kartel en de corrupte regering te vernietigen. Oog in oog met een almachtige vijand in een gigantische dodelijke omgeving, moeten de Ghosts kritieke morale keuzes maken en zware gevechten aangaan om hun missie te voltooien hun meest duistere en gevaarlijkste operatie tot nu toe.

Bienvenidos a Bolivia
Van de beruchte Death Road tot 's werelds grootste zoutvlakte, ontdek je Ubisofts grootste open wereld actiegame tot nu toe. Ontdek gigantische gebieden, geïnspireerd door Bolivia en Zuid-Amerika, hun prachtige vergezichten en diversiteit. Ontdek de honderden dorpen, bezienswaardigheden en legends van dit land. Ga op pad in één van de vele voertuigen op de weg, in de lucht, op het land of ter zee. Ontdek de cultuur van Bolivia als je de bewoners tegenkomt die hun eigen leven leiden en zich aanpassen op de tijd van de dag en het weer.

Word een Ghost
Leid een team van vier Ghosts, de elite van de elite uit het Amerikaanse leger. Speel alleen of met maximaal drie vrienden online in dit grimmige avontuur. Ga de militaire missies aan wanneer jij dat wilt op jouw manier. Stil, met afleidingsmanouvres, tactisch, of vol in de aanval, het is allemaal mogelijk. Gebruik de nieuwe iconische drones om de ruigste tereinen te verkennen, vijanden te markeren of gebruik ze als allesvernietigende wapens. Maak moeilijke, maar belangrijke beslissingen: saboteren, ondervraging, kidnappen en moord zijn slechts een paar opties die je tot je beschikking hebt om je doel te bereiken. Pas je Ghost helemaal aan om hem te verbeteren met de middelen die je van het slagveld verzamelt.

Manipuleer en zie de consequenties
Onderhoud relaties met de verschillende facties in de game: verzamel informatie van het Santa Blanca kartel, koop de aggresieve Unidad-militairen om, profiteer van de middelen van de lokale rebellen of bescherm de bevolking. Start gevechten tussen de verschillende groeperingen om afleidingen te veroorzaken en jezelf verder te helpen. De wereld reageert op jouw acties. Onverwachte mogelijkheden en bedreigingen kunnen altijd en overall ontstaan, met alle gevolgen van dien. Manipuleer het systeem. Manipuleer het onverwachte.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren