x

Gibson Les Paul Special Tribute Humbucker Ebony Satin - in zeer nette staat

€ 779,99

Omschrijving

Inclusief Gibson gitaartas

Met deze Les Paul Special Tribute kunnen ook gitaristen met een minder ruim budget genieten van een echte Amerikaanse Gibson Les Paul. Dit is de humbucker-versie, waarbij de mahoniehouten single-cut body is voorzien van de inmiddels bekende 490R en 490T open-coil passieve humbuckers. Deze pickups staan garant voor die rijke, krachtige klank waar Gibson bekend om staat. Dankzij de zijdeglans nitrocellulose lak krijgt deze elektrische gitaar een stijlvolle uitstraling, die steeds meer karakter zal krijgen in de loop der jaren

Zoals je bent gewend van Gibson heeft ook deze Les Paul Special Tribute een mensuur van 24.75 inch en een moderne toetsradius van 12 inch. In combinatie met het “rounded” halsprofiel en de 22 medium jumbo frets op de palissander toets levert dit een vertrouwd speelgemak op. Hierbij draagt de gecompenseerde wraparound brug bij aan een stabiele basis, waardoor je kunt rekenen op een goede resonantie en een lange sustain.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop