x

Google Chromecast Ultra 4K + Google Stadia Premiere Edition | nwpr 119 euro

€ 79,99

Omschrijving

Deze combideal van de Ultra 4K chromecast en Google stadia controller combineert het beste van beide werelden. Met behulp van de chromecast kunnen hoge kwaliteit games worden afgespeeld, terwijl je de meegeleverde stadia controller gebruikt om de meest uitzonderlijke prestaties te leveren. Zo maak je van vrijwel iedere tv een gaming station. Zelfs verouderde tv's die dit van zichzelf niet kunnen.

De Chromecast Ultra 4K
De Ultra 4K Chromecast is voor de mensen die enkel de beste beeldkwaliteit verwachten. Of je nu aan het gamen bent of kijkt naar een prachtige natuurdocumentaire. Met deze Chromecast bekijk je tot wel 4K UltraHD content (mits je TV dit al ondersteunt). Geniet van diepere kleuren, scherper beeld en betere contrasten.

De Google Stadia Controller
De Stadia controller is een erg innovatieve controller welke speciaal is gemaakt voor de gaming app van Google. De controller ligt comfortabel in de hand en biedt genoeg grip aan de vingers. Hierdoor kun je jouw game heel precies besturen. De opnameknop stelt je in staat om direct videoclips en screenshots op te slaan. De controller kan naast op de chromecast ook worden gebruikt op de computer of android telefoon.

Stream games direct met Google Stadia
Google Stadia maakt het mogelijk om direct naar meerdere soorten apparaten games te streamen. Je benodigd enkel een stabiele internetverbinding met een snelheid van minstens 10 Mbps.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop