x

GOOGLE Nest Mini wit, in een nette staat

€ 24,99

Omschrijving

De Google Nest Mini White is de opvolger van de Google Home Mini. Google heeft de slimme speaker enkele leuke upgrades gegeven ten opzichte van zijn voorganger, maar het mooie, compacte design is hetzelfde gebleven.

Bevestigen aan je muur
Je kunt deze handige speaker neerzetten op een kastje of tafeltje, maar ook vastzetten op je muur. Op de onderkant van de Nest Mini Wit bevindt zich een gat, waardoor je het boxje op de muur kunt bevestigen. Je hebt daar geen houder voor nodig!

Bedienen via Google Assistant
De kleine speaker is te bedienen met touchscreen knoppen, maar ook met je stem bereik je wat je wilt. De Nest Mini herkent tot wel zes verschillende stemmen. Begin je zin met ‘Hey Google’ en de Nest zal luisteren naar je opdracht en deze uitvoeren. Dit gaat erg snel en soepel, erg handig!

Goede geluidskwaliteit
Deze Google Nest Mini is klein, maar groots van geluid. Dankzij de 40mm-driver heeft de speaker een mooie bas en dankzij de bijbehorende software beschikt het apparaatje over een mooi, natuurlijk geluid.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop