x

GPS Smart Tracker | Nwpr. 69,99 Euro

€ 44,99

Omschrijving

Wanneer iemand met een vorm van dementie of alzheimer alleen naar buiten gaat maken de naasten zich vaak oprecht zorgen.

De GPS Smart Tracker neemt dit stukje onrust bij u en de persoon met dementie of alzheimer weg. Plaats de GPS tracker om uw nek, via een koord of in uw rollator of zelfs uw tas. Via de GPS Smart Tracker bent u altijd te vinden indien u de noodknop activeerd.

Er is ook een zone in te stellen binnen een bepaald gebied; loopt u voorbij deze zone , dan ontvangt de ingestelde persoon een bericht als de zone wordt overschreden.

In geval van verdwalen of nood drukt de persoon met dementie of alzheimer op de SOS-knop en u ontvangt hier direct bericht van op uw mobiel.

Ook kunt u een telefonische verbinding tot stand brengen en met elkaar communiceren via de GPS tracker.

Kortom: Een stukje onmisbare techniek

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop