x

Guess W0231L6 horloge | nwpr 229,-

€129,99

Omschrijving

Met de super trendy horloges van Guess is het eenvoudig om de perfecte look te creeëren volgens de laatste trends. Dit elegante dames BFF W0231L6 horloge van Guess straalt in eenvoud. Het model geeft dagen van de week en datum aan en heeft een 24 uurs indicatie. De blauw met rosé goud kleurige (edel)stalen band combineert geweldig met de rosé goud met blauwe kleur van de (edel)stalen kast en blauwe wijzerplaat. Het model is voorzien van mineraal glas en heeft een waterdichtheid van 5 ATM 50 meter waterdicht. U kunt ermee douchen, zwemmen mits er geen grote temperatuursverschillen optreden. Niet geschikt voor snorkelen. Op zoek naar stijl en klasse? Koop dan een super trendy Guess horloge van top kwaliteit! Bij het horloge wordt, indien nodig, een gereedschapje bijgeleverd om de band in te kunnen korten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop