x

Guitar Hero, wii U

€ 4,99

Omschrijving

Guitar Hero Live

Guitar Hero Live is hier. FreeStyleGames heeft de legendarische Guitar Hero franchise opnieuw uitgevonden, met twee innovatieve nieuwe gameplay modes en een geheel nieuwe gitaar controller.

GH Live mode plaatst je op het podium: je krijgt een adembenemende first-person view wanneer een levensecht publiek reageert op de noten die jij speelt. Of stap over naar GHTV een speelbaar muziekvideo netwerk, waar je samen live kunt meespelen, nieuwe muziek ontdekken, en vrienden uitdagen over de hele wereld.

GH Live

Jij bent de rockster - Muziek spelen voor een echt publiek is een unieke ervaring. Met de nieuwe GH Live first-person view, zal JIJ op het podium staan en dit op een compleet nieuwe manier beleven.

Speel voor een levensecht publiek, met levensechte reacties - Voel de spanning om in een echte band te spelen, voor een levensecht publiek dat in real time reageert op jouw optreden. Je zal het publiek voor je winnen, of verliezen. Ook zal de band je laten merken als je "rockt" of als je een tandje bij moet schakelen. Ga de strijd aan met de spanning en blaas het dak eraf.

Geweldige muziek, epische locaties - In GH Live zal je het podium beklimmen op verschillende locaties. Ervaar het allemaal, van de intieme sfeer van een kleine club tot aan de main stage van een gigantisch festival.

GHTV

Altijd alles speelbaar - GHTV is een netwerk met muziekvideo s waar jij en je gitaar controller de ster zijn. Honderden video's zullen beschikbaar zijn op de release met alle verschillende genres van de muziek en er zullen constant nieuwe video's toegevoegd worden. Ontdek en speel nieuwe muziek wanneer jij maar wilt.

Kijk wat je maar wilt - GHTV is zoals je normale TV aanzetten. Kies een kanaal uit en duik er gelijk in. Vind je niet leuk wat er opstaat? Wissel van kanaal en beland direct in een nieuw nummer.

Rock met je vrienden - GHTV maakt het leuker dan ooit om met je vrienden te spelen. Wanneer de één aan het spelen is, kunnen de anderen de video's bekijken. Daarnaast is GHTV is ook een competitie, ga de strijd aan in de woonkamer of online, check de wereldranglijsten en zie hoe je het doet tegenover mede-rocksterren over de hele wereld.

Laat van je horen!

Guitar Hero bied nog meer mogelijkheden om samen te spelen. Met de toevoeging van vocalen voegt Guitar Hero een nieuwe laag in de sociale gameplay toe aan jouw woonkamer en geeft zangers de mogelijkheid om het podium te betreden. Zangers hebben de mogelijkheid om samen met de gitarist en hun eigen songtekst highway bovenaan het scherm de nummers te spelen. Alles wat je nodig hebt is een USB microfoon en "you're ready to rock out"

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop