x

Harry Potter Nintendo Switch Game

€ 19,99

Omschrijving

losse cassette
Beleef een magische reis door 7 jaren Harry Potter avonturen in de geremasterde versies van de twee LEGO Harry Potter games!

LEGO Harry Potter - Jaren 1-4
Herontdek de wereld van Harry Potter in de dolle en unieke manier dat alleen Lego dat kan! De magie en het avontuur komen tot leven met de bouwstenen van onze jeugd. Je speelt als Harry Potter, Ron, Hermelien, of één van de honderden andere personages die ronddwalen in Zweinstein. De eerste 'Lego Harry Potter'-game vertelt het verhaal van de eerste vier films. Je zoekt naar de Steen der Wijzen terwijl je je eerste magische krachten ontdekt. Even later red je de school van de ondergang in de Geheime Kamer. In de Gevangene van Azkaban bevrijd je Pippeling uit de gevangenis en ten slotte vecht je om de vuurbeker in het WK-zwerkbal. Je beleeft al deze avonturen met de humor en creatieve aanpassingen die uniek zijn voor de Lego-games.

Verken de bekende locaties uit de tovenaarswereld, zoals het Kasteel van Zweinstein, de Wegisweg, het Verboden Bos en Zweinsveld.
Ontdek Zweinstein als een interactieve 3D-omgeving, de grootste en meest gedetailleerde Lego-spellocatie die ooit is ontwikkeld.
Speel als Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en je andere favoriete personages. Er kan uit meer dan 100 personages worden gekozen.
Volg lessen, gebruik toverspreuken, brouw drankjes, vlieg met een bezem en voltooi opdrachten om huispunten te verdienen.
Gebruik een toverspreuk met een vriend, zowel online als offline, en speel de vier eerste verhalen uit de klassieke Harry Potter-serie als een team.
LEGO Harry Potter - Jaren 5-7
Gebaseerd op de laatste drie Harry Potter boeken en de laatste vier films, neemt LEGO Harry Potter - Jaren 5-7 je mee langs de heldhaftige avonturen van Harry Potter in de Muggle en tovenaarswerelden. Van Privet Drive in Little Whinging tot Diagon Alley, Hogsmeade en Hogwarts plus nieuwe locaties waaronder Grimmauld Place en Godric's Hollow zal je nieuwe gezichten ontmoeten, nieuwe uitdagingen aangaan en nieuwe magie leren, waarbij je je voorbereidt op de ultieme confrontatie met Lord Voldemort.

Speel door 24 verhaalgebeurtenissen en keer terug naar Hogwarts, waar je 16 verschillende lessen kan bijwonen.
Leer en gebruik nieuwe bezweringen en spreuken, inclusief de onvergeeflijke vervloekingen.
Leer geavanceerde duelvaardigheden om de doodeters van Voldemort te verslaan.
Ga de ultieme confrontatie aan met de donkere heer zelf.
Ontdek meer dan 200 karakters en speel deze vrij, waaronder Fenrir Greyback, Bellatrix Lestrange en professor Horace Slughorn.
Op elk moment kan er een tweede speler speler meedoen, dankzij het drop-in/drop-out principe.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop