x

High-End stereo eindversterker 2x 400 Watt Hypex

€ 400,-

Omschrijving

Deze versterker is dubbel mono uitgevoerd: voor elk kanaal is een aparte 500 Watt voeding en Hypex UCD400 versterker module voorzien, ingebouwd in een nette behuizing met dik houten front.

Deze versterker is in staat om ook moeilijk aanstuurbare luidsprekers prima te laten klinken. Er zijn RCA (tulp-) én XLR aansluitingen voor de ingangen en zeer zware vergulde luidspreker aansluitingen. Schroef tot maximaal 16 mm2 of banaanstekers.
Per kanaal zijn aparte volumeregelaars voorzien.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop