x

HOVERBOARD HOVERKART (Nwpr. 60 euro) , zo goed als nieuw

€ 35,-

Omschrijving

Met een hoverkart kun je het hoverboard omtoveren tot een kart waarmee je kunt racen. De hoverkart is voorzien van hendels waarmee je gas geeft en kunt remmen. Verder kun je het frame van de hoverkart verstellen naar de lengte van je benen zodat je comfortabel zit. Doordat de bevestiging van de hoverkart ook verstelbaar is kun je hem op ieder soort hoverboard bevestigen. De montage van de hoverkart is eenvoudig en snel gebeurd. Tover je hoverboard om tot een ware racekart en beleef eindeloos plezier.

Let op!
Er zijn verschillende soorten hoverkarts met verschillende soorten kwaliteit. Zo heb je hoverkarts met een schuimrubberen kussen als stoeltje en met een kunststof stoeltje. Het kunststof stoeltje is van sterker materiaal en heeft een rugleuning in tegenstelling tot het schuimrubberen stoeltje. Ook zijn er verschillende soorten wielen in grootte en soort materiaal. Een hoverkart van goede kwaliteit heeft een groot en breed TPR voorwiel. Een TPR wiel is gemaakt van een speciaal soort rubber wat niet slijt en veel wordt gebruikt voor zwenkwielen. Daarnaast is het belangrijk dat het voorwiel groot is omdat je dan geen last van trillingen tijdens het rijden hebt en dus comfortabeler rijd. Een hoverkart van lage kwaliteit heeft vaak een klein en dun wiel welke gemaakt is van plastic en daardoor snel slijt. De hoverkarts welke wij verkopen zijn voorzien van de beste kwaliteit onderdelen zoals een groot en breed TPR voorwiel, een kunststof stoel en een sterk metaal frame welke in lengte verstelbaar is.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop