x

HP Pavilion x360 laptop met touchscreen model 13-u110nd Intel i5

HP Pavilion x360 laptop met touchscreen model 13-u110nd Intel i5

€ 379,99

Omschrijving

specs:
Intel i5 - 7e generatie
8 GB RAM
128 GB SSD opslag
13 inch touchscreen
resolutie: 1920 * 1080 pixels (Full-HD)

360° flexibiliteit. Eén vernuftige prijs. Dankzij het 360 graden draaibare scherm verandert u deze unieke convertible pc in een handomdraai van een 33,8-cm (13,3-inch) notebook in een standaard of een tablet. Met geoptimaliseerde touch-functionaliteit en BeatsAudio™ voorziet hij in al uw productiviteits- en entertainmentbehoeften. 360 graden draaiend voor maximale flexibiliteit. - Notebook voor het werk, standaard- en tentposities om te kijken en te spelen, tablet om mee te nemen. Deze innovatieve, flexibele convertible pc voorziet in al uw behoeften. Tik, swipe, knijp. - Of u deze innovatieve convertible pc nu als notebook, standaard of tablet gebruikt, met de nieuwste touchscreentechnologie haalt u meer uit Windows 8.1. BeatsAudio™. - De HP Pavilion x360 bevat BeatsAudio™ met twee luidsprekers die in elke stand optimaal klinken en biedt produceert het beste, rijkste geluid in een pc. HP Connected Music. - HP Connected Music biedt op één plek toegang tot verschillende muziekbronnen. Beluister radiozenders en uitzendingen uit de hele wereld met TuneIn Radio en integreer uw eigen muziekbibliotheek en toonaangevende muziekservices in één unieke applicatie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop