x

HTC Desire 516 dual sim

€79,99

Omschrijving

Productbeschrijving
De HTC Desire 516 heeft een strak design met 5 inch qHD scherm, quad-core processor voor snelle prestaties en kan gebruikt worden met twee simkaarten.

Belangrijkste kenmerken van de HTC Desire 516:
Android 4.3 besturingssysteem
5 megapixel camera
5 inch qHD scherm
4GB opslaggeheugen
Dual Sim

De HTC Desire 516 Dual Sim heeft een aantrekkelijk ontwerp en een royaal 5 inch qHD scherm dat perfect in de hand ligt. Daarnaast beschikt de Desire 516 over een krachtige quad-core processor en een dual simkaart ondersteuning waarmee het voor consumenten makkelijker wordt via één toestel hun zakelijke en privécontacten te onderhouden.

Foto's en videogesprekken
De HTC Desire 516 is voorzien van een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Ook bevat het uitstekende grafische mogelijkheden, waarmee elk belangrijk moment in hoge kwaliteit vastgelegd kan worden. Of het nu gaat om het nemen van foto's van vrienden of het voeren van een videogesprek met een klant.

Altijd op de hoogte
HTC BlinkFeed zort ervoor dat gebruikers altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en updates via social media.

Dual Sim
Door de Dual Sim mogelijkheid van de HTC Desire 516 verdwijnt voor consumenten de noodzaak om twee telefoons te gebruiken voor werk en privé.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop