x

HTC Vive Pro Full Kit VR Systeem, in een nette staat

€ 450,-

Omschrijving

VIVE Pro is het krachtige, optimaal uitgeruste virtual reality-systeem dat VIVE ooit heeft uitgebracht. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende VR-gebruikers van vandaag - van ruime kantooromgevingen en drukke arcade- en avonturenwerelden tot het comfort van hun woonkamer. VIVE Pro overtreft alle voorgaande standaarden op het gebied van VR en biedt een fascinerende VR-ervaring. MINDER REFLECTIES, VERBETERDE ONDERDOMPELING Het gezichtsmasker met neusstuk vergrendelt het licht optimaal en verbetert uw VR-ervaring met VIVE Pro. Het masker past zich aan de meeste gezichtsvormen aan door het met stof gevulde speciale schuim. Het neuskussen past zich aan aan elke vorm van de neus door zijn bloemmotief. MADE TO feel Good VIVE Pro is ontwikkeld met geoptimaliseerde ergonomie. Plaats de headset eenvoudig over uw gezicht, plak het over het hoofd en VIVE Pro is klaar voor gebruik. De behuizing verdeelt het gewicht gelijkmatig, voor een optimaal gecentreerd zwaartepunt. Dat maakt de VR net zo comfortabel als geen ander.
-Optimaal gecentreerd zwaartepunt
-Gerimaliseerde gewichtsverdeling
-24% meer oppervlak van het gelaatsmasker voor verminderde drukbelasting

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop