x

Huawei MediaPad T1 10 - 9.6 inch - Wit | in Nieuwstaat | elders 139 euro

€ 119,99

Omschrijving

Deze tablet verkeert in nieuwstaat, en komt met garantie.
Elders gezien voor 139 euro in dezelfde staat

Omschrijving:
De push naar meer Een krachtige 1,2 GHz quad core Qualcomm geintegreerde processor maakt de MediaPad T1 zo performant. Of u nu HD-films bekijkt, aan presentaties werkt of gamet, u heeft een toestel dat alles aankan. Absolute elegantie De prachtige aluminium behuizing uit één stuk is slechts 8,3 mm dun en weegt 433 gram, en dat voor een toestel dat niet alleen adembenemend mooi is, maar dat u ook moeiteloos overal mee naartoe neemt. Minder wachten, meer fun. Met de meest recente en geavanceerde technologie zoals Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz en LTE 4G Cat4 beleeft u het web supersnel, met downloadsnelheden tot 150 Mbps. Bij u tot op uw bestemming Of het nu via GPS, GLONASS of BDS is, het navigatiesysteem van de T1 zorgt ervoor dat uw toestel makkelijk uw bestemming vindt en u er accuraat naartoe loodst, waar u ook bent. Slimme kracht: de batterij te slim af. SmartPower 2.0, de slimme energiebesparende technologie van Huawei en een batterij met langere levensduur. En als we lang zeggen, dan menen we dat: meer dan 570 uur standby, 12 uur video afspelen en 6,5 uur surfen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop