x

HUAWEI P30 Lite 128GB , nwpr. 219 Euro

€ 159,99

Omschrijving

De Huawei P30 Lite is een waardevolle toevoeging aan de P30-serie. Dit toestel beschikt in vergelijking met zijn voorganger over een triple-camera met 48 + 8 + 2 megapixel. De 48-megapixelcamera heeft een telelens, de 8-megapixelcamera een ultragroothoeklens en de 2-megapixelcamera een bokehlens. Alle camera's, inclusief de selfiecamera, werken met AI. Ook is het Dewdrop-display van de Huawei P30 Lite groter, namelijk 6.15 inch. In de kleine notch zit een krachtige 24-megapixelcamera met een f/2.0 diafragma voor het maken van goede selfies. Zowel de camera als het scherm zijn te gebruiken om je bestanden te beveiligen met de gezichtsherkenner of vingerafdruksensor. Door zijn grotere opslagcapaciteit van 128 GB, en de mogelijkheid om dit uit te breiden met een 512-GB-microSD-kaart, kun je op de Huawei P30 Lite nog meer foto's, video's, apps en andere soort multimedia kwijt. Aan de binnenkant zit een octa-coreprocessor met Kirin 710-chipset. In combinatie met Android Pie, het 4 GB werkgeheugen en de slimme batterij met 3.340 mAh worden de prestaties van deze smartphone gewaarborgd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop