x

HUAWI PR 30

Nu verkrijgbaar voor €299,99!

€ 299,99

Omschrijving

Zo goed als nieuw.

Prachtige camerasetup

Als je graag foto’s maakt met je smartphone is deze P30 Pro een goede optie. Met de hoofdcamera van 40 megapixels maak je in bijna elke situatie mooie foto’s. Door de nachtmodus maak je zelfs in het donker indrukwekkende plaatjes! Daarnaast heb je een groothoeklens tot je beschikking, waarmee je bredere hoeken vastlegt.

Verder heb je een telefotolens die door middel van optische zoom tot 5 keer inzoomt, zonder dat je kwaliteit verliest! Als laatste heeft hij een dieptesensor, die ervoor zorgt dat je prachtige portretfoto’s maakt waarbij de achtergrond wazig wordt gemaakt.

Groot 6.5-inchscherm

Het OLED-display heeft een afmeting van 6.5 inch. Ook heeft hij een hoge resolutie van 2340 bij 1080 pixels, waardoor beelden er supermooi uitzien. Bovenin het scherm is de frontcam verwerkt in een inkeping. Als je dit irritant vindt kun je ook een zwart balkje instellen aan de bovenkant, zodat de rand helemaal recht loopt.

Uitstekende accuduur

De batterij van dit toestel heeft een capaciteit van 4200mAh. Dit is genoeg om de hele dag door te komen, zonder dat je in de buurt hoeft te zijn van een stopcontact. Daarnaast maakt hij gebruik van de Huawei SuperCharge-technologie, waarmee je je smartphone oplaadt met 40 watt, waardoor hij supersnel weer vol is!

Premium design

De behuizing is rondom gemaakt van gehard glas. Deze variant komt in een stijlvolle zwarte kleur. De schermranden zijn wat afgerond en het geheel ligt comfortabel in de hand. Daarnaast zijn de schermranden zeer dun, waardoor bijna de volledige voorkant bestaat uit display.

Krachtige processor

Deze Huawei P30 Pro New Edition Black draait op een Huawei Kirin 980-processor. Dit is een zeer krachtige chip waarmee je de zwaarste apps zonder problemen gebruikt. Daarnaast is deze chip uitgerust met kunstmatige intelligentie, waardoor het toestel jouw gebruik leert om de software verder te optimaliseren.

Android 10

Uit de doos draait deze telefoon op Android 10. Waar sommige Huawei-toestellen geen gebruik meer maken van Google Services, heeft deze P30 Pro New Edition gewoon volledig toegang tot alle Google Services, zoals Maps, de Play Store en nog veel meer.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop