x

Imperial DAB radio Dabman i210 CD - Zwart (Nwpr 248,99)

€ 140,-

Omschrijving

De Imperial DAB radio Dabman i210 CD, in stijlvol zwart, is een krachtig veelzijdige tafelradio met een modern design. De radio is ontworpen voor de muziekliefhebber die waarde hecht aan zowel esthetiek als functionaliteit. Met de Imperial DAB radio kun je zowel traditionele FM-radio en DAB+ digitale radio ontvangen, en beschikt bovendien over een ingebouwde CD speler. Het biedt dus de perfecte mix van vintage en moderne technologie. Daarnaast is de radio uitgerust met verschillende handige functies, zoals een alarm en een sleeptimer, wat het ideaal maakt voor in de slaapkamer of als keukenradio. De veelzijdige aansluitmogelijkheden omvatten onder meer een USB-poort en een AUX-aansluiting, waardoor het eenvoudig is om je favoriete muziek rechtstreeks van je smartphone of tablet af te spelen. Geïntroduceerd in 2021, is de Imperial DAB radio Dabman i210 CD een solide en stijlvolle toevoeging aan elk interieur.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop