x

IPad Mini 16 GB

€99,99

Omschrijving

De Apple iPad Mini is de eerste tablet van Apple met een kleiner beelddiagonaal dan 9,7 inch. Deze iPad Mini heeft een compleet nieuwe behuizing gekregen waardoor de tablet erg licht is geworden en lekker in de hand ligt. Zoals je van Apple mag verwachten is de iPad Mini van hoogwaardige materialen gemaakt. De aluminium behuizing is hier een goed voorbeeld van. Het 7,9 inch touchscreen heeft een helder IPS-paneel dat garant staat voor scherp beeld vanuit alle kijkhoeken. Deze tablet is niet alleen fijn voor het surfen op internet, het kijken van video's of het luisteren van muziek. Door de nieuwe afmeting kan je uren boeken blijven lezen terwijl je de tablet in de hand houdt. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de krachtige accu die volgeladen 10 uur meegaat. Net als de Apple iPad wordt deze iPad Mini aangestuurd door iOS 7. Via de applicatie FaceTime en de ingebouwde HD webcam kan je met iedereen over de wereld videobellen. Kortom, de Apple iPad Mini is een handzame tablet waarmee je zowel thuis als onderweg gezien mag worden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop