x

iPod touch 5e generatie 32GB pink/white

€89,99

Omschrijving

Met de nieuwe Apple iPod Touch (inmiddels de 5e generatie) heb je een ware alleskunner in handen. Met 32 GB geheugen heb je ruimte te over voor je gehele collectie aan muziekalbums, podcasts, video's en games. Het haarscherpe 4-inch Retina display zorgt ervoor dat al deze toepassingen tot in het kleinste detail naar voren komen. Ook voor het maken van foto's en video's is de Apple iPod Touch 5 verder geoptimaliseerd. Met zijn iSight-camera, beeldstabilisator en iMovie-app is de vijfde generatie Touch er klaar voor. Tevens beschikt de nieuwe Apple iPod Touch over Bluetooth en WiFi waarmee je direct je geschoten foto's deelt met vrienden dichtbij of op afstand. Apple begrijpt dat je de iPod Touch nooit meer los laat. Een polsbandje (in de kleur van de iPod) is dan ook standaard meegeleverd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop