x

Jabra UC Voice 550 headset mono | nwpr 47 euro

€ 25,-

Omschrijving

Met de Jabra UC Voice 550 USB headset kunt u bellen via uw PC. De installatie is Plug & Play en de headset is perfect voor gebruik met bijvoorbeeld Skype.

Eigenschappen Jabra UC Voice 550

Plug & Play via USB
Hoge kwaliteit audio
Goede noise cancelling microfoon
Stevige hoofdband en lederen oorkussen
Werkt op Windows XP, Vista en Windows 7

Plug & Play installatie
De Jabra UC Voice 550 headset sluit u eenvoudig aan op een USB aansluiting van uw PC. De installatie is een fluitje van een cent en de headset is binnen enkele minuten klaar voor gebruik.

Programma's zoals Skype zullen de headset direct herkennen zodat u meteen aan de slag kunt. Op de headset kabel zit een bedieningspaneel waarmee u volume beheerd en gesprekken kunt aannemen of verbreken.

Comfortabel dankzij goed materiaal
De Jabra UC Voice 550 verschilt van zijn kleinere broer: de Jabra UC Voice 150, door gebruik te maken van betere kwaliteit materialen. Zo is de hoofdband een stuk steviger en is het oorkussen van leer. De headset zit comfortabel en is ontworpen om de hele dag door te gebruiken.

Noise cancelling microfoons
In de Jabra UC Voice 550 zit een goede noise cancelling microfoon waardoor ongewenste omgevingsgeluiden worden weg gefilterd. Echo en galm behoort tot het verleden en in drukke omgevingen waar veel gebeld wordt zal de microfoon de focus op uw stemgeluid leggen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop