x

Kid Icarus Uprising

€24,99

Omschrijving

Een van de meest geliefde personages uit Nintendo's aanzienlijke geschiedenis keert terug in spectaculair 3D! Pit uit de 8-bit-klassieker Kid Icarus is terug in een nieuw spel dat speciaal is ontwikkeld voor Nintendo 3DS. Dit gloednieuwe Kid Icarus: Uprising is van de hand van Masahiro Sakurai, maker van de Kirby en Super Smash Bros.-series, en zijn eigen ontwikkelteam, Project Sora.

Het verhaal van het spel begint met de terugkeer van Medusa, de koningin van de onderwereld, en haar Underworld Army. De heldhaftige engel Pit strijdt met de hulp van Palutena, de godin van het licht en beschermer van het menselijk ras, tegen de duistere krachten. Pit vecht zowel in de lucht als op de grond tegen Medusa en haar onderdanen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop