x

Klarstein Country-Life Broodbak automaat tot 1 kg | nieuwprijs € 99,-

€ 49,99

Omschrijving

Gebruikersvriendelijke broodmachine met 12 automatische bakprogramma's, groot kijkvenster en binnenverlichting.

Met warmhoud- en timingfunctie.

Inclusief bakvorm met anti-aanbaklaag.


De Klarstein Country-Life is een elegante broodbakautomaat, die in de keuken van een broodliefhebber niet mag ontbreken. Ongeacht of u van tarwe-, volkoren of liever van wat zoeter brood houdt, de Country-Life neemt u met zijn 12 automatische bakprogramma's bijna al het werk uit handen. Alles wat u moet doen is de ingrediënten in de bakvorm doen en het gewenste programma starten. Mengen, kneden, bakken. Dat alles neemt de Country-Life van u over.

Dankzij zijn behoorlijke capaciteit kunnen ook grotere broden tot 1000 gram gebakken worden terwijl de instelbare bruiningsgraad een korst van de gewenste kleur mogelijk maakt. Het grote kijkvenster in de deksel en het verlichte binnenste van de bakhulp ondersteunen u bij het bereiken van perfecte bakresultaten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop