x

Korg nanoPad 2 - USB MIDI - drumpad controller - zwart (Nwpr 67)

€ 39,99

Omschrijving

Never change a winning team, zegt men wel eens. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor innovatie! Korg lanceert de nanoKey 2 reeks, die over een nieuw design beschikt.

nanoPad 2: 64 drumpads in een compacte behuizing
Deze drumpad-controller uit de Korg Nano serie is de nanoPad 2. Deze kan met zestien pads tot 64 verschillende sounds aansturen. Dit gebeurt met de vier verschillende banks. Korg heeft de nanoPad 2 een X/Y controller meegegeven met diverse functies. De technologie hiervan is uiteraard geleend van Korg's eigen Kaoss technologie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop