x

LD Systems U518 HHD draadloze handheld (1785-1800 MHz)

€ 199,99

Omschrijving

deze set is met een condensator kop

De U500®-serie is ontwikkeld om technisch volwassen en betaalbare radiosystemen aan te bieden die precies zijn afgestemd op de eisen van professionele gebruikers. Of het nu gaat om stem, instrumenten of als een draadloos conferentiesysteem, de sets van de U500®-serie voldoen aan uw verwachtingen voor eersteklas geluid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Met automatisch zoeken naar kanalen, handige infraroodsynchronisatie en intuïtieve menunavigatie op gemakkelijk af te lezen OLED-displays met batterijstatusweergave en gebruikersnaamtoewijzing, zijn de U500®-serie True Diversity UHF-radiosystemen in een mum van tijd klaar voor gebruik. Het selecteerbare zendvermogen van maximaal 30 mW en de squelch met piloottoon zorgen voor de hoogste audio- en transmissiekwaliteit zonder artefacten met een bereik van meer dan 100 meter in het vrije veld.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop