x

Lenovo Y740-15IRHg 144Hz gaming laptop

€1.399,99

Omschrijving

Lenovo Legion Y740-15IRHg (81UH0064MH) 15.6 inch Full HD laptop
Deze 15,6" gaming laptop geeft je precies wat je nodig hebt voor een gamebeleving waarbij prestaties en draagbaarheid elkaar in evenwicht houden. Het prachtige gestroomlijnde ontwerp en de allernieuwste specificaties staan garant voor krachtige mogelijkheden. Met een warmteregulering die zorgt voor een koelere en stillere werking en een volledig toetsenbord met witte achtergrondverlichting richt de Lenovo Legion Y740-laptop zich op iedereen die overal wil kunnen gamen.

Gaming in een nieuw jasje
De tijd van grote, lompe gaming laptops is voorbij. De computers van nu zijn stijlvol aan de buitenkant en zeer krachtig aan de binnenkant. Met 24 mm en 2,8 kg vormt het nieuwe ontwerp van de Lenovo Legion Y740-laptop het ideale evenwicht tussen legendarische gamingprestaties en praktische draagbaarheid.

Schermvullende games
Dankzij de dunne randen kan de Y740 meer dan 2 miljoen pixels laten zien op een nagenoeg randloos 15,6" FHD-beeldscherm. Voeg daarbij de vernieuwingsfrequentie van maximaal 144 Hz, de helderheid van 500 nits en een ontspiegeld IPS-scherm en je hebt een laptop die bij uitstek geschikt is om je favoriete games tot leven te brengen, voor adembenemend en meeslepend gamen, waar je ook bent.

Ontworpen voor de toekomst
De Y740 is voorzien van een krachtige mobiele Intel® Core™ i7-9750H processor van de 8e generatie voor ultieme prestaties onderweg. Dankzij de NVIDIA® G-SYNC™-technologie kun je gamen zoals jij dat wilt, met maximaal zes cores en twaalf threads die het mogelijk maken om op hoog niveau te gamen en professionele content te maken.

Tijd om toe te slaan
Heftige vuurgevechten vragen om een zeer responsieve bediening. Het toetsenbord van de Y740 biedt daarom de beste gamebediening in zijn klasse, zodat je een voorsprong hebt op elke tegenstander. Dit volledige toetsenbord van topkwaliteit biedt 100% anti-ghosting, Corsair® iCUE RGB-verlichting, een responstijd van minder dan 1 ms en meer voor de ultieme controle over je systeem. Het toetsenbord is bovendien waterafstotend ter bescherming tegen gemorste vloeistoffen. Daarnaast beschikt de Y740 over Windows Precision-stuurprogramma's met bediening via gebaren voor moeiteloze invoer, of je nu werkt of games speelt.

Stil en koel
Warmte is de vijand van gaming prestaties, maar niet bij het nieuwe ontwerp van de Y740. De koeling wordt volledig grondig verzorgd via het nieuw ontworpen Legion Coldfront System.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop