x

LG RAD136 mini hifi systeem, radio/CD/AUX/USB + speakers

€ 39,99

Omschrijving

Laat jezelf verrassen door het retro-design en de perfecte geluidskwaliteit van de LG RAD136. De ingebouwde equalizer maakt de lage, hoge en middentonen even sterk om zo met onvolkomenheden af te rekenen. Met de Auto DJ-functie kun je onafgebroken luisteren naar je favoriete muziek. De tracks zullen elkaar vloeiend opvolgen, zonder tussenpauzes.

Usb Direct Recording & Play
Usb Direct Recording is een handige, eenvoudig te gebruiken functie waarmee je audiotracks rechtstreeks vanaf je muziek-cd's naar een usb-apparaat kunt exporteren. Plaats gewoon een cd en maak je eigen mp3-muziekopname.

Kenmerken van de LG RAD136:

Kleur: zwart
Gemiddeld vermogen: 130 W
Ondersteund soort schijfjes: cd, cd-r, cd-rw
Afmetingen: 202 x 295 x 308 mm

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop