x

Logitech Squeezebox Duet, prima werkend (ZONDER AFSTANDSBEDIENING)

€ 39,99

Omschrijving

We hebben momenteel  van deze apparaten, de prijs is per stuk.

Omschrijving
Met de Logitech Squeezebox Duet luistert u voortaan naar uw favoriete muziek in elke kamer van het huis. U speelt nummers af die op de pc zijn opgeslagen en stemt af op één van de duizenden internetradiostations. Het geluid is van een ongeëvenaarde kwaliteit: door de digitale uitgangen krijgt u een kristalheldere sound van cd-kwaliteit. De WiFi-verbinding zorgt voor een groot bereik en uitstekende ontvangst.

Bedien gemakkelijk met de multiroom-controller
De multiroom-controller is de afstandsbediening van deze slimme set en heeft een 2,4-inch kleurendisplay. Met het scrollwiel glijdt u vanuit de palm van uw hand door uw muziek, selecteert en speelt uw playlistst af. Het is mogelijk om te zoeken op afspeellijst, artiest, albums en genres. Het kleurenscherm toont u de albumafbeeldingen en voor de 'personal touch' kiest u uw eigen achtergrondafbeelding.

Verbinden met stereosysteem of actieve speakers
Verbind de Squeezebox-ontvanger met een stereostyeem of actieve speakers en geniet draadloos van muziek. U kunt zelfs meer Squeezebox-spelers toevoegen en voor elke kamer een andere soundtrack maken. Gebruik de gratis internetservice SqueezeNetwork of voeg een 'music locker' van MP3tunes.com toe en luister naar uw persoonlijke muziekcollectie zonder de computer nog aan te hoeven zetten!

Handige hulp bij installatie
De installatie is gemakkelijk en het gebruik van de Logitech Squeezebox Duet is zeer gebruiksvriendelijk. Een handige hulp leidt u door alle stappen van de installatie. Het maken van een verbinding met uw thuisnetwerk en internet is een fluitje van een cent.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop