x

Lytro Lightfield 8GB Camera Blauw | In nette staat

€59,99

Omschrijving

- nette staat
- inclusief 1 maand garantie
- inclusief USB-kabel,

De Lytro Light Field Camera is uniek en vernieuwend. Met deze camera leg je geen 2D-beeld, maar een heel lichtveld vast. Hierdoor pas je achteraf het perspectief, de focus en scherpte aan. Omdat de camera op het moment van vastleggen niet scherp hoeft te stellen kun je direct fotograferen. Met het constante diafragma van f/2 heb je bij ver inzoomen dezelfde belichting als wanneer je niet inzoomt. Bedien de kleine en lichte camera gemakkelijk met één hand door de siliconen greep. Verander de instellingen op het glazen touchscreen of beweeg je vingertop over de schuifknoppen aan de zijkant. Om de levende foto's om te zetten in een GIF, maak je gebruik van de Lytro app. Sla tot 350 foto's op in het interne geheugen van 8GB en deel ze direct via Wi-Fi.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop