x

MAFIA Trilogy - PS4 Game

€45,00

Omschrijving

Drie tijdperken van georganiseerde misdaad in Amerika.

Mafia: Definitive Edition - 1930’s, Lost Heaven, IL
Werk tijdens de Amerikaanse drooglegging bij de maffia in een game die compleet opnieuw is ontworpen. Na per ongeluk in aanraking te zijn gekomen met de maffia belandt taxichauffeur Tommy Angelo met tegenzin in de mafiawereld. Eerst voelt hij zich ongemakkelijk bij de Salieri-familie, maar dan lonkt het grote geld...

Een speelbare maffiafilm - Kruip in de huid van een gangster die tijdens de drooglegging carrière maakt bij de maffia.
Lost Heaven, Illinois - Een tot in detail nagemaakte stad in de jaren 1930, waarin je in aanraking komt met interbellumarchitectuur, auto's en cultuur.
Een klassieker onder handen genomen - Nog meer verhaal, gameplay en originele muziek. Dit is Mafia zoals je je de game herinnert plus nog zo veel meer.
Mafia II: Definitive Edition – 1940’s - 50’s Empire Bay, NY
Deel twee van het Mafia-misdaadepos, gesitueerd in Empire Bay in de jaren 1940-1950.

Leef als een gangster tijdens de bloeiperiode van de georganiseerde misdaad, geremasterd in HD. Oorlogsheld Vito Scaletta komt in aanraking met de maffia als hij de schulden van zijn vader wil afbetalen. Met zijn gabber Joe maakt Vito crimineel carrière, met steeds grotere beloningen én gevolgen.

Drama uit de bloeiperiode van de misdaad - laat je verleiden door het gangsterleven in een game die is geïnspireerd door beroemde maffiadrama's.
Empire Bay, New York - In het Empire Bay van na de Tweede Wereldoorlog liggen de kansen voor het oprapen en gedijt de georganiseerde misdaad bij de opkomst van industrieën.
De volledige, geremasterde favoriet - Beleef het complete misdaaddrama Mafia II voor het eerst in één pakket en in oogstrelend HD.
Mafia III: Definitive Edition - 1968, New Bordeaux, LA
Deel drie van het Mafia-misdaadepos, gesitueerd in New Bordeaux in 1968.

Na Vietnam weet Lincoln Clay het zeker: je familie is niet bij wie je geboren wordt, maar voor wie je sterft. Als zijn surrogaatfamilie wordt uitgeroeid door de maffia, bouwt Lincoln een nieuwe familie op om wraak te nemen op de daders.

New Bordeaux - Grote open wereld, bestuurd door de maffia, met het uiterlijk en de sound van het tijdperk.
Dodelijke antiheld - Speel als Lincoln Clay, een wees en Vietnam-veteraan die zijn surrogaatfamilie wil wreken.
Neem wraak op jouw manier: Kies een speelstijl: brute kracht, knallende geweren of tactisch sluipwerk. Roei de maffia uit.
Nieuwe familie op de restanten van de oude: Bouw een nieuw misdaadimperium op jouw manier op. Bepaal welke handlangers je beloont, en welke je verraadt...

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop