x

Magnepan SMGa luidsprekerset, refurbished, met High-End filter modificatie

€ 345,-

Omschrijving

Deze matching numbers set is door ons opgeknapt en gemodificeerd. Hij klinkt nu beter dan nieuw. Kenners weten waar we het hier over hebben.

 

 

- Het doek is nog in prima staat, dit hebben wij alleen gewassen, zodat het weer fris ruikt.

- Het scheidingsfilter is gemodificeerd met gebruik making van high-end filtercomponenten. Hier is nog een heel kleine winst te behalen door de glaszekering te  overbruggen.

- Op het membraan waren draden los geraakt. Deze hebben we met speciale lijm weer kunnen lijmen.

- De stalen voetjes waren er niet meer bij, deze hebben we nieuw gemaakt

 

De houten latten aan de zijkant hebben met name aan de achterkant wat kleine beschadigingen. Deze zouden opnieuw gelakt kunnen worden. Dat laten we aan de nieuwe eigenaar over, zodat hij eventueel zelf de kleur kan bepalen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop