x

MARANTZ LS502 hoogwaardige boekenplank luidsprekers in pianolak zwart | nwpr 159 euro

€ 89,99

Omschrijving

De Marantz LS502 is een set van hoogwaardige luidsprekers die zijn uitgevoerd in glanzend pianozwart. Hierdoor krijgen de luidsprekers een stijlvol en luxe voorkomen. Samen met de voedingsverwerking, het frequentiebereik en de aansluitmogelijkheden die zijn geoptimaliseerd voor het gebruik met een systeem uit de Melody-serie, maakt dit deze luidsprekers tot de beste partners voor jouw Marantz systeem. De crossover is namelijk voorzien van speciaal geselecteerde onderdelen en de biwiringaansluiting benut de bi-ampingfunctie van de Melody Music en de Melody Media volledig. De behuizing van de Marantz LS502 is gemaakt van massief en stijf MDF. De gebogen zijpanelen zorgen voor extra elegantie.

Deze set kost nieuw circa 150 euro en heeft lichte gebruikerssporen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop