x

Marantz SR5011 Receiver - Zilver

€ 449,99

Omschrijving

De Marantz SR5011 receiver is uitgevoerd met alle geavanceerde audio- en videotechnieken die u nu -en in de nabije toekomst- van geweldig geluid en enorm veel mogelijkheden voorzien. Deze zilverkleurige Marantz home cinema receiver is eenvoudig te installeren en te bedienen en sluit naadloos aan bij de wensen van de moderne muziek- en filmliefhebber.

De fraai vormgegeven Marantz SR5011 receiver is voorzien van een netwerkaansluiting, Wifi met twee krachtige antennes en Bluetooth voor draadloze veelzijdigheid. Stream uw favoriete muziek via AirPlay, USB, uw eigen thuisnetwerk of via Spotify Connect; het is allemaal mogelijk.Natuurlijk is deze receiver het hart van uw thuisbioscoop, waarop u ook muziek beluistert. De moderne Marantz SR5011 kan overweg met alle standaard en hoog resolutie audiobestanden, waaronder ook FLAC en DSD. En met de gratis Marantz AVR Remote App, beschikbaar voor Android en iOS en de Kindle Fire, kunt u de SR5011 bedienen via uw smartphone of tablet. De gebruiksinterface op het scherm van uw smart tv of beamer is zeer overzichtelijk en zelfs het instellen van deze Marantz receiver is kinderspel. Een Audyssey MultEQ XT voor akoestische ruimtemeting en -correctie stemt uw luidsprekers af op de akoestiek van de ruimte.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop