x

MARANTZ SR5011 RECEIVER

MARANTZ SR5011 RECEIVER

€ 275,-

Omschrijving

Conditie: In nette staat met AB en 2 maanden garantie.

Een Marantz receiver koop je als alleen het beste goed genoeg voor je is. De SR5008 is niet alleen een bijzonder stijlvolle receiver, maar blinkt ook uit in digitale mogelijkheden. Zo heb je een directe toegang tot muziekdienst Spotify. Muziek streamen vanaf je iPhone of iPad werkt gemakkelijk via AirPlay. Bovendien is de complete digitale muziekcollectie op je computer of netwerkschijf toegankelijk via DLNA. Deze Marantz SR5008 is een toekomstvaste keuze door de ondersteuning van 4K Ultra HD en 3D beelden. De Marantz laat zich bedienen via meegeleverde afstandsbediening of via de gebruiksvriendelijke Marantz app. Sluit hem aan en geniet van de perfectie van Marantz.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop