x

Marshall Origin 5C buizen | nwpr 649 euro

€ 399,99

Omschrijving

Deze versterker is dankzij zijn Celestion Eight-15 8" speaker onmiskenbaar Marshall. Iedereen kan zichzelf perfect uitdrukken met de rijke en harmonische toon van de Origin5. Met slechts één kanaal biedt deze versterker alsnog alle tonen van clean tot crunchy of met de gain boost zelfs erger. De twee power modes kan gekozen worden tussen een hoge of lage output waardoor deze versterker in de studio, maar ook in een slaapkamer een fantastisch geluidskwaliteit kan leveren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop