x

Marshall Super Lead 100 Watt MK II, 1959SLP - Nieuwstaat!

€ 1.799,99

Omschrijving

Gemodelleerd naar de 100W super lead van de late jaren 60, straalt de 1959SLP pure kracht en pure klank uit. Deze heruitgave blijft trouw aan het origineel met zijn Plexi-ontwerp en all-valve klank, met een extra FX-loop voor een moderne twist.

Met twee kanalen biedt de 1959SLP u de tools om uw perfecte toon te creëren. Kanaal één is voiced voor een hogere treble responstijd en kanaal 2 voor een normale respons. Elk kanaal heeft zijn eigen loudness-optie en twee ingangen. Moderne magie - Geniet van je pedalen met de transparante FX-loop of gebruik de echte bypass om het traditioneel te houden.

Geniet van je pedalen met de transparante FX-loop of gebruik de echte bypass om het traditioneel te houden.

Met 100W aan vermogen, vier EL34-power valves en drie ECC83 preamp valves, is deze versterker ontworpen om luid te zijn!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop