x

Marvel Avengers - PS4

€ 22,99

Omschrijving

Stel je team samen met de machtigste helden van de aarde, omarm je krachten en laat je superhelden dromen uitkomen met de Marvel’s Avengers Game. De game is uitgegeven door Square Enix. Deze game is geschikt voor de PS4 en is de standaard editie.

Over dit spel
Voor multiplayer opties en om post-launch content te downloaden is online toegang vereist. Het gratis Square Enix Members account is alleen vereist voor de multiplayer optie.

Marvel's Avengers is een epische, derde-persoons actie-avonturengame die een origineel, filmisch verhaal combineert met single-player en coöperatieve gameplay. Vorm online een team van maximaal vier spelers, beheers buitengewone vaardigheden, pas een groeiend aantal helden aan en verdedig de aarde tegen steeds grotere bedreigingen.

Marvel's Avengers begint op A-Day, waar Captain America, Iron Man, de Hulk, Black Widow en Thor een nieuw, hightech Avengers-hoofdkwartier onthullen in San Francisco. De viering wordt dodelijk wanneer een mysterieuze vijand een catastrofaal ongeluk veroorzaakt dat resulteert in een enorme verwoesting. De Avengers krijgen de schuld van de tragedie en worden ontbonden. Vijf jaar later, met alle superhelden vogelvrij en de wereld in gevaar, ontvouwt zich een uitgebreid avontuur wanneer een vastberaden jonge vrouw, genaamd Kamala Khan, de Avengers opnieuw samenbrengt en heropbouwt om de ongecontroleerde macht van de geheimzinnige nieuwe kracht, bekend als AIM, te stoppen.

Marvel's Avengers zet de epische reis voort met nieuwe helden en nieuwe verhaallijnen, voor de ultieme Avengers-spelervaring.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop