x

Mecablitz aaAF-4

€ 99,99

Omschrijving

Te koop bij Used Products Maastricht:

De Metz Mecablitz 44 AF-4 in perfecte staat.
De Metz Mecablitz 44 AF-4 is een topkwaliteit en zeer complete flitser voor Nikon. Het is een krachtige flitser die een kantel- en roteerbare kop heeft met een bereik van 24-105mm. Dankzij de TTL-ondersteuning minimaliseert deze flitser de kans op rode ogen. Zo is de Metz Mecablitz gebruiksvriendelijk en kan zowel met TTL, handmatig of automatisch worden gebruikt. Deze flitser is daarbij veelzijdig vanwege de vele mogelijkheden. Zo beschikt de Metz Mecablitz ook over een draadloze slave-functie om de flitser off-camera te bedienen. Dankzij de ingebouwde 100 Lux LED-lamp kan de flitser worden gebruikt op een meter afstand. Bij daglicht, ’s nachts of binnen is dit de ideale flitser.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop