x

Motorhead Overkill Oordopjes met Microfoon ZWART (elders €. 24,95)

€ 19,-

Aantal:

Omschrijving

GLOEDNIEUW!!! LET OP: ALLEEN NOG VERKRIJGBAAR IN BLACK!!

De Motorhead Overkill Oordopjes met Microfoon ZWART is een kwalitatief goede headset met een 3.5mm gold plated stereo mini jack, die speciaal gemaakt is voor de smartphones. Overkill zijn volledig metalen oordopjes die voor de hoge kwaliteit audio zorgen bij de volste spectrum. Alle onderdelen van deze oordopjes zijn gemaakt van duurzaam Zweeds metaal. De metalen connector van deze zwarte oordopjes is rechthoekig gemaakt, zodat deze duurzamer is en minder snel kapot gaat. Deze in-ear headset komt met een microfoon en met de muziek controller. Met deze controller kunt u telefoongesprekken beantwoorden, ophangen, muziek afspelen en pauzeren en zelfs muziek vooruit en achteruit spoelen. Mocht u goede oordopjes met een microfoon willen kopen, dan zijn de Motorhead Overkill Oordopjes met Microfoon ons te bestellen voor een scherpe prijs.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop