x

Motorola dashcam Model MDC50

€25,00

Omschrijving

Steeds meer mensen gebruiken een dashcam; een videocamera die registreert wat er op de weg gebeurt. Hiermee leg je rijgedrag van jezelf en andere weggebruikers vast en neem je gevaarlijke verkeerssituaties op. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld de oorzaak van een botsing te achterhalen.

De gebruiksvriendelijke Motorola MDC50 HD dashcam heeft een 2-inch kleurendisplay, neemt audio op en streamt video's in 720p HD-kwaliteit. De dashboardcamera heeft een brede kijkhoek van 130 graden en is bovendien voorzien van automatische schokdetectie via de G-sensor. Die sensor detecteert wanneer een aanrijding plaatsvindt, waarna de camera het incident vastlegt en de hele gebeurtenis opslaat op een SD-kaart (niet meegeleverd). Beelden die vanuit de schoksensor worden geregistreerd, slaat de camera beschermd op, zodat je deze niet zomaar kan overschrijven. De gevoeligheid van de G-sensor kun je aanpassen. De camera registreert beelden in clusters van een minuut. Met een SD-kaart van 32 GB kun je tot 180 minuten opnemen.

De parkeermonitor van deze dashboardcamera monitort je auto ook als deze stilstaat. De camera staat dan stand-by via de oplaadbare batterij tot de parkeersensor trilling detecteert. Na een vibratie of schok legt de camera 30 seconden de beelden vast.

Specificaties

HD-opname 720p/resolutie: 1280 x 720 pixels
Groothoeklens met kijkhoek van 130°
Directe videoweergave op 2

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop