x
Sale -43%

Motorola XTNiD PMR446, set van 2 met toebehoren (Z99)

De Motorola XTNiD portofoon een robuuste representatieve vergunningsvrije portofoon (PMR446). Deze vergunningrvije portofoon beschikt over 8 PMR446 gesprekskanalen en duidelijk afleesbaar LCD display.

Door het metalen frame aan de binnenzijde van deze p

€79,99

€139,99

Omschrijving

De Motorola XTNiD portofoon een robuuste representatieve vergunningsvrije portofoon (PMR446). Deze vergunningrvije portofoon beschikt over 8 PMR446 gesprekskanalen en duidelijk afleesbaar LCD display.
Door het metalen frame aan de binnenzijde van deze portofoon is deze Motorola XTNi een zeer degelijke portofoon. De op de bovenzijde van de portofoon gesitueerde knoppen bieden de gebruiker een overzichtelijke en eenvoudig bediening.
De XTNiD beschikt over een 16 kanalen schakelaar welke op de bovenzijde van de portofoon gesitueerd is. En biedt de portofoongebruiker de beschikking over tal van nuttige functies waaronder: spraakgestuurde bedieningsmogelijkheden (VOX), Babyfoonfunctie, diverse alarmen, scanfuncties, weergave van ontvangsttoon, verschillende (3) beltonen, batterij alarm etc.

De set bestaat uit:
2x portofoon met Vaste antenne 2x Batterij (Li-Ion 1100 mAh)
1x Enkelvoudige Lader
1x Riemclip
2x headset

Nu te koop met standaard 1 maand garantie voor maar €139,99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop