x

MXGP 2019 playstation 4

€19,99

Omschrijving

De officiële MXGP-videogame is terug! Ervaar voor het eerst wat het is om mee te doen aan het huidige MXGP-wereldkampioenschap motorcross.

De officiële motorcrossers van 2019, de motoren en de MXGP- en MX2-teams staan klaar om je uit te dagen in alle 19 officiële evenementen wereldwijd!

Bied net als in het echte leven het hoofd aan verschillende weersomstandigheden tijdens het spel. Na regen komt immers altijd zonneschijn!

Word de hoofdrolspeler in de spelbeleving en creëer je eigen opperbeste game-ervaring dankzij de gloednieuwe en ongeëvenaarde speelmodi in de hele MXGP-reeks!

Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe Track Editor, breng het parcours van je dromen tot leven en deel het met je vrienden en de motorcross-community! Kun jij de legendarische pistes evenaren?

Kies tussen vier verschillende landschappen en terreinen en creëer je parcours door de modder in de bossen, de duinen in de woestijn, de heuvels van de Franse Rivièra en de gevaarlijke tropische jungle.

Oefen je rijvaardigheid en verbeter je skills op het Playground: een grote lap grond in de Provence waar je vrij kunt rondrijden over verschillende lay-outs of racen op twee MX-banen en één SX-baan, in veranderende weersomstandigheden en op verschillende momenten van de dag. Probeer unieke beloningen te krijgen om je motor te personaliseren aan de hand van Special Trials in snelheid, acrobatie en behendigheid.

De parcoursbewerker is één van de vele mogelijkheden om je eigen specifieke content te genereren en tegen andere spelers te racen van over de hele wereld.

De gloednieuwe Waypoint-modus tilt de competitie naar een heel nieuw niveau:
- Zet checkpoints op de grond en stippel je unieke route uit;
- Rijd de route uit om je tijd in te stellen;
- Deel dit met de community en klop de tijd van de routepunten van andere spelers om punten te verdienen en vooruitgang in het spel te boeken.

Maak je klaar om het op te nemen tegen je rivalen, kies tussen viertakt en tweetakt MXGP- en MX2-motoren en beleef de ervaring die jij wil, dankzij de eindeloze personalisatiemogelijkheden en meer dan 10.000 aanpassingsopties voor crosser en motor.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop