x

NAD C 356BEE versterker + NAD C 515BEE cd-speler + remote

€ 600,-

Omschrijving

Deze set verkeert werkelijk in nieuwstaat en verdient een goed nieuw thuis waar hij voor heel veel luisterplezier zal zorgen. Nieuwprijs was 999 + 349 euro, bij ons een stuk gunstiger geprijsd, en me't garantie.

 

Conditie: in zeer nette staat

Inclusief afstandsbediening + Manual

 

De C356 BEE is de eerste geïntegreerde versterker van NAD die gebruik maakt van de zogeheten Modular Design Construction (MDC) technologie. De NAD C356BEE DAC wordt met de MDC DAC module geleverd. Met zijn perfect uitgekiende lay-out houdt de C356 BEE alle signaalwegen zo kort mogelijk en alle vergulde in- en uitgangen van de versterker worden middels relais geschakeld. High-end oplossingen in de betaalbare prijsklasse.

 

 

2 x 80 Watt continu vermogen bij 4/8 Ohm

Geintegreerde DAC module met digitaal optische ingang en USB ingang

115W/185W/240W IHF dynam. vermogen bij 8/4/2 Ohm

Massieve Holmgren™ Ringkern transformator

Volledig discrete circuits

Powerdrive™ en SoftClipping™

Speakers A + B

Media Player input via het frontpaneel

7-lijn ingangen incl. 2 tape in/uitgangen

Voorversterker ingang en 2 eindversterker uitgangen

IR in/uitgang en 12V trigger

RS232 aansluiting

Hoofdtelefoon aansluiting

NAD SR-5 systeem afstandbediening

Afneembare stroomkabel

 

Over de CD-speler:

Met de NAD C515BEE haal je meer muziek van je favoriete cd's dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Deze veelzijdige, en bovenal zeer muzikale cd-speler maakt uitsluitend gebruik van topkwaliteit componenten, zoals een 24-bit/192kHz Delta-Sigma Digitaal naar Analoog Converter chip, audio-kwaliteit op-amps en gescheiden voedingscircuits voor het analoge- en digitale gedeelte. Maar ook zelf opgenomen cd-r/w schijfjes met mp3 of WMA bestanden kun je probleemloos op de C515BEE afspelen. Combineer de C515BEE met de C316BEE versterker en je bent verzekerd van jarenlang muziekplezier.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop