x

NAD VISO TWO, DVD/CD receiver 2x 50 Watt | nwpr was 639 euro

€ 149,99

Omschrijving

Dankzij de ingebouwde RDS tuner en DVD speler zijn alleen luidsprekers en een monitor nodig voor een complete installatie. Voor diegenen die veel muziek op een iPod hebben is de als accessoire verkrijgbare IPD-2 ideaal. Als u alles uit de radiogolven wilt halen dan is de DAB-1 module (apart verkrijgbaar) volmaakt: deze zorgt voor volledige digitale DAB radio ontvangst.

De NAD VISO TWO is een stereo DVD Receiver die speelse designkenmerken combineert met hoogwaardige technologie voor een geweldige home-cinema ervaring. Dankzij de ingebouwde Dolby Virtual Speaker digitale geluidsbewerking is het mogelijk om met een 2.1 systeem toch een geloofwaardige surroundervaring te creëren. De versterker van de NAD VISO TWO levert 2x50 watt continu bij 8 Ohm, en de ingebouwde upscaler geeft dvd's weer met een resolutie van 1080i. Wordt geleverd inclusief de lerende afstandsbediening HTR 6.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop