x

NDS Game : Bejeweled twist , Elders voor 9.99 Euro

€ 6,99

Omschrijving

Bejeweled Twist

Bejeweled twist is de langverwachte opvolger van Bejeweled, waarin je vier 'gems' met de klok mee draait in plaats van twee gems horizontaal of vertikaal van plaats te verwisselen. Je bent niet verplicht iedere keer dat je de gems verplaatst een lijn van 3 gems te vormen, maar indien je dit wel doet wordt met elke nieuwe lijn je 'multiplier chain' vergroot die je verdiende punten zal vermenigvuldigen. De multiplier chain wordt echter verbroken zodra je een beweging maakt die geen lijn vormt van drie gems. Er zijn verschillende speciale gems die de gameplay kunnen beïnvloeden zoals de Flame Gems, Lightning Gems, Locked Gems, Fruit Gems, Supernova Gems en Coals.

Classic, Zen, Challenge en Blitz

In de Classic spelmodus probeer je een level balk te vullen door lijnen van gems te maken. Wanneer de balk gevuld is word je getransporteerd naar het volgende level. Het spel eindigt wanneer een actieve Bomb Gem of Doom Gem aftelt naar nul. De Zen modus is vergelijkbaar met de Classic modus, maar bevat geen Bomb en Doom Gems, waardoor je gewoon op een relaxte manier van een spelletje Bejuweled Twist kan genieten. De Challege modus bestaat uit een aantal uitdagingen die je moet zien te overwinnen, zoals een bepaald aantal gems van een bepaalde kleur tegelijk te vernietigen. In Blitz speel je volgens dezelfde spelregels als in de Classic modus, alleen krijg je hier maar een tijdlimiet van vijf minuten om een zo hoog mogelijk score te halen.

- Bejeweled, maar dan met een twist.
- Vier verschillende speelmodi - Klassiek, Zen, Uitdaging, Blitz en de nieuwe Gevechtsmodus voor 2 spelers.
- De twistfunctie - Draai en leg ontploffende edelstenen op rij voor explosieve fun!
- Een groot aantal andere speciale effecten en verstopte mogelijkheden bieden je nu miljoenen verschillende mogelijkheden om te winnen!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop