x

NDS game : Midnight play pack , Elders voor 2.99 Euro

€ 2,50

Omschrijving

Geweldige game voor iedereen van 12 jaar en ouder. Bowlen, poolen, pokeren? Alle klassieke games in één! Een compilatie van Gamelofts? Beste klassiekers verpakt in een mooie grafische vormgeving. In plaats van met je mobiel kan je deze games nu ook op jeNintendo DS spelen. Alleen of met vrienden? wat en waar je maar wilt!

Krijg het zaterdagavond gevoel met Midnight Play Pack!

5 verschillende games in één!

- Midnight Pool: Het is alsof je een echte poolhal binnenstapt. Je kunt kiezen uit achtverschillende poolspellen! Gebruik je stylus als keu, customise pooltafels en speel samen een potje in de multiplayer mode.

- Midnight Hold?Em Poker: Speel snel of bouw een carrière op. Speel met maximaal zes vrienden tegelijk. Door de mooie grafische vormgeving heb je het gevoel alsof je echt meedoet aan de World Poker Tour.

- Midnight Bowling: Je geeft je bal effect met je stylus en je kunt kiezen uit zes verschillende gamevarianten; van trainen tot spelen tegen een vriend! Neem het op tegen zes verschillende karakters (waarvan je er vier kan vrijspelen).

- Block Breaker Deluxe: Hét bekende blokkenspel speel je nu in de Midnight Bar!

- Platinum Solitaire: Speel verschillende verslavende kaartgames als Freecell, pyramid en natuurlijk het originele Solitaire in echte casino's. Ga voor de jackpot en verdien veel geld!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop