x

NES Game Genie Compleet

€ 24,99

Omschrijving

Game Genie is de verbetering van videogames waarmee je je favoriete videogames kunt wijzigen en aanpassen. Wil je meer vermogen? Meer snelheid? Meer levens? Oneindige levens? Meer wapens? Wil je sneller rennen, hoger springen, harder slaan? Beginnen op welk niveau dan ook? De concurrentie gelijkmaken door meer levens, krachten of vaardigheden aan één speler te geven? Met behulp van de eenvoudige stapsgewijze instructies in de Game Genie-handleiding kan jij de leiding nemen over je videogames en een meester in videogames worden!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop